0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Cum funcţionează Turbo Dieta®?

Ești curios ce este secretul funcționării dietei Turbo Dieta®? Din ce cauză este o scădere vizibilă a greutăţii, cum poate fi menţinută şi pe termen lung și cum nu apare senzație de foame în timpul dietei?

Metoda Turbo Dieta®, elaborată de un medic german, permite o slăbire sănătoasă şi reduce efectele dăunătoare asupra sănătăţii cauzate de surplusul de greutate: hipertensiune, diabet zaharat, nivel ridicat al colesterolului.

Noul sistem de nutriţie se bazează pe consumul de proteine de calitate care sunt indispensabile menţinerii musculaturii, funcţionării corespunzătoare a organismului şi derulării fără probleme a proceselor metabolice.

Datorită calității proteinelor și a cantității adecvate, organismul utilizează toată cantitatea de nutrienţi , iar în urma introducerii valorii energetice mai reduse, deficitul de energie v-a fi suplimentat din depozitul adipos.

În timpul curei de două săptămâni, organismul are timp să se obişnuiască cu noul sistem de alimentaţie astfel, după terminarea curei nu vă veţi îngrăşa din nou, iar efectul „yo-yo” poate fi evitat.

Despre efectul „yo-yo” – de ce ne îngrăşăm din nou?

Organismul are un sistem permanent de depozitare, care îi permite să supravieţuiască în caz de foamete: ţesutul adipos. Când postim sau ţinem o cură de slăbire cu o reducere drastică a energiei, organismul începe să „consume” în primul rând masa musculară, şi nu ţesutul adipos, ceea ce duce şi la o încetinire a metabolismului. Atunci când organismul primeşte din nou hrană, mai întâi se refac rezervele adipoase, adică ne îngrăşăm din nou. Datorită acestui sistem, organismul poate rezista la perioade de subnutriţie sau foamete care pot ţine mai multe luni. Turbo Dieta® determină organismul să consume din ţesutul adipos şi, prin urmare, acest risc este evitat.

Ce conține Turbo Dieta® - Praf shake de proteine?

  • Conține toate substanțele nutritive de care organismul are nevoie, în cantitate ideală: proteine, carbohidrați, acizi grași, fibre, 22 feluri de vitamine și minerale.
  • Asigură organismului necesarul de proteine şi nutrienţi de calitate, într-o cantitate corespunzătoare, şi astfel musculatura nu este privată de proteine.
  • Nivelul glicemic nu fluctuează, nivelul insulinei se stabilizează, iar creierul nu ne mai enervează cu „alarme de foame" regulate!
  • În pofida unui consum redus de energie, organismul primeşte proteine de calitate şi astfel cura de două săptămâni reprogramează şi optimizează metabolismul organismului
  • Ceea ce duce la arderea unei cantităţi semnificative de grăsimi.

Turbo Dieta® - Praf shake de proteine contribuie la optimizarea metabolismului şi, ca parte a acestui proces, facilitează restabilirea funcţionării normale a glandelor tiroidale. Ca rezultat al funcţionării glandei tiroide, organismul va arde grăsimile depozitate pentru a obţine energia necesară; producţia hormonală a tiroidei contribuie la prevenirea efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Nu trebuie să-ți faci griji că vei avea senzație de foame în timpul curei de slăbire! Deoarece organismul tău va primi toţi nutrienţii esenţiali într-o proporţie adecvată, nu vei simţi foame adevărată, poți ține dieta cu voie bună și cu dinamism.

Eficienţa metodei Turbo Dieta® este confirmată de studiile clinice: contribuie la restabilirea şi optimizarea metabolismului natural al organismului. Uniunea Europeană începând cu 2006 recunoaște și susține oficial dietele bogate în proteine la fel ca Turbo Dieta®.

Turbo Dieta® în 2013 a primit Premiul Profesional al Conferinței de Sănătate Publică pentru responsabilitatea socială accentuată.

Alătură-te și tu la cei care țin Turbo Dieta® cu succes!

Începe astăzi!
Comandă pachetul Turbo Dieta® și ține cura se slăbire eficint!