0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Menţine-ți greutatea cu ajutorul metodei Turbo Dieta®!

Dorești să îți menţii greutatea atinsă cu muncă grea şi să îți păstrezi silueta de mult dorită? Crezi că nu ai nevoie de cură de slăbire, dar dorești să îți ţii greutatea sub control?

Este bine să ai la îndemână o cutie de prafuri  Shake Turbo Dieta® dacă ai ajuns deja la silueta dorită, dar doreşti să acorzi o atenţie deosebită greutăţii corporale sau unei digestii potrivite!

Pentru păstrarea greutăţii vă recomandăm următoarele alternative:
  • introdu periodic în viaţa ta., câte o zi de Turbo Dieta®, în care să înlocuieşti cele trei mese cu câte o porţie de Shake de proteine Turbo Dieta®. Cu acest program îţi poţi păstra greutatea sub control şi, în acelaşi timp, organismul tău va elimina toxinele.
  • Dacă este necesar, poţi înlocui cina cu o porţie de Shake Turbo Dieta®, la un aport total de calorii de 1200-1500 kcal/zi. Alege această opţiune, dacă au revenit 1-2 kilograme. Aceasta corespunde etapei 3 din programul de 30 de zile.   


Trebuie să ai grijă să consumi alimente cu conţinut redus de grăsime şi carbohidraţi, precum şi o cantitate corespunzătoare de lichide. Dacă s-au repus mai multe kilograme, atunci recomandăm efectuarea programului de 30 de zile.


Mod de administrare:

O porţie preparată cu lapte degresat: 4 linguri (35 g) de praf Shake amestecat cu 300 ml de lapte degresat cu 1,5% conţinut de grăsime. O porţie preparată cu apă sau cu lapte vegetal cu conţinut de grăsime sub 1%: 5 linguri (circ. 43 g) de praf Shake / porţie. În felul acesta poţi combate deficitul de proteine datorită lipsei de lapte, fără să introduci calorii în plus.

VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »