0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Mi-a depășit toate așteptările!

Turbo Dieta a ajutat-o pe Melinda să înceapă să elimine kilogramele în plus. Rezultatele sunt uimitoare!

Aproape că nici nu mi-am dat seama că am depășit 100 de kg!

Sunt asistentă medicală, am 42 de ani. Am o fată de 13 ani și un soț iubitor pe care mă pot baza. Ei îmi fac viața mai frumoasă. Dar viața mea nu era tocmai frumoasă pentru că era umbrită de surplusul de greutate. Kilogramele s-au depus încet, insidios după naștere şi aproape că nici nu mi-am dat seama că la o înălțime de 165 de cm am ajuns la 107-108 kg. 

Turbo Dieta mi-a depășit toate așteptările

Bineînțeles că am încercat să slăbesc de multe ori, dar dietele promovate peste tot nu mi s-au părut a fi o treabă foarte serioasă. La un moment dat am aflat de concursul lansat de Turbo Dieta, foarte apreciat de cunoștințele mele. Astfel, mi-au fost date toate condițiile pentru a începe cu adevărat un regim de slăbit. Condițiile concursului m-au ajutat să rămân concentrată pe regim. Trebuia să țin un jurnal de slăbire, iar produsul specific regimului putea fi ușor preparat din praful shake asigurat de către organizatori. Trebuie să recunosc că la început mi-a fost teamă de regimul Turbo Dieta, dar până la urmă mi-a depășit toate așteptările.

Cu fiecare kilogram în minus eram tot mai fericită

Am avut o starea generală bună pe toată durata regimului. Nu am fost bolnavă nici o dată, iar odată cu scăderea greutății deveneam tot mai fericită. Azi plutesc de fericire: am 82 kg, port pantaloni mai mici cu 5 numere, sunt mai ușoară cu 26 kg. Cunoștințele mele sunt uimite de schimbare. Am început să port din nou fuste, rochii, sunt mai subțire și am devenit mai echilibrată. Mă simt bine în pielea mea. Sigur, aș dori să mai slăbesc. Dar acum chiar știu că voi reuși, pentru că am început să fac sport şi sunt atentă la când, cât şi ce mănânc. La cină beau în continuare shake şi mă apropii cu pași repezi spre o greutate ce începe cu cifra 7. Cred că nu mă opresc până ce nu voi atinge greutatea la care visez. Am s-o ating şi poate voi fi chiar mai fericită decât sunt acum!

Melinda a slăbit în total 24 de kg în 8 luni.

Rezultatele în cifre:

Greutate: 109,9 kg → 85 kg
Talie: 109 cm → 85 cm
Șold: 126 cm → 107 cm
Coapse: 66 cm → 63 cm*


V-ar plăcea să aveți rezultatele ei?
Îndrăzniți și începeți!
SPRE WEBSHOP »

Împărtășiți povestea Dvs. şi veți primi
cadou o cutie de praf shake Turbo!
CLICK PENTRU DETALII »