0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Post pentru slăbirea permanentă

Fără îndoială, ţinerea unui post poate avea o contribuţie semnificativă în procesul de slăbire pe termen lung , iar succesele iniţiale întăresc motivaţia şi perseverenţa.

Pentru scăderea în greutate nu se recomanda dietele în care se consumă doar apă sau lichide, fără nutrienţi adecvaţi, deoarece prin aceste metode slăbirea înseamnă pierdere de apă şi masă musculară, iar metabolismul va încetini.

La terminarea postului kilogramele pierdute se pun înapoi, de cele mai multe ori cu surplus. Cauza acestui surplus este că organismul necesitând mai puţine calorii, masa musculară rămasă arde mai puţine calorii, iar depozitarea se va face chiar şi cu un consum normal de alimente. Acesta se numeşte efectul yoyo.

Efectul yoyo poate fi evitat prin ţinerea unui regim cu alimente bogate în proteine. În felul acesta masa musculară îşi va primi nutrienţii necesari, proteinele, şi nu se va degrada, iar slăbirea se va face din ţesutul adipos. Totodată se va îndeplini obiectivul iniţial al postului, adică organismul va fi detoxifiat!

Pentru scăderea în greutate cu ajutorul unei regim profesional medicii recomandă suplimentarea postului cu 50 g de proteine. Prafurile Shake Turbo Dieta® vă ajută pentru că oferă proteine uşor digerabile, cu valori biologice înalte, fără diminuarea masei musculare. Turbo Dieta® este o metoda eficientă pentru slăbire rapidă şi permanentă, cu un consum ridicat de proteine .

Pentru suplimentarea postului veţi avea nevoie de  1-2 cutii de praf Turbo Dieta® , în funcţie de durata preconizată a postului.»