0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Programul Intensiv de 14 zile

Pentru rezultate spectaculoase în timp record!
Dacă doriți un program intensiv cu ajutorul căruia să slăbiți mult în timp scurt, pentru un eveniment din viitorul apropiat, acesta este programul Dvs.

Este programul pe care vi-l recomandăm dacă surplusul de greutate nu depășește 10 kg sau doriți rezultate într-un timp relativ scurt.
Este un program strict dar se parcurge mai ușor decât ați crede și fiți convinse/și că merită efortul și investiția!

Ce se întâmplă în timpul curei de slăbire?

În prima zi este recomandat efectuarea unei ”curățenii generale” în organismul Tău, datorită cărui nutrienții sunt absorbite mai eficient în timpul dietei.
În primele zile nivelul glucozei din sânge se optimizează, în felul acesta nu vei avea ”atac de mâncat”. După cele 14 zile se schimbă metabolismul, preia un ritm ideal. Organismul se umple cu vitamine și tot acest timp rămâne într-o stare în care arde depozitele de grăsimi.
Caracterul cel mai important al programului Turbo Dieta® este faptul că, în primul rând scăderea în greutatea corporală va fii datorită pierderii greutății țesutului adipos – nu din apă și nici din masă

Descrierea dietei

Ziua 1

Etapă opțională, detoxifierea intestinală: este recomandat asigurarea condiţiilor liniştite (ex. sfârșit de săptămână sau concediu) pentru prima zi. Dacă nu reușești altfel, poți efectua detoxificarea și după masă iar în ziua care urmează vei începe dieta după regulile zilei 2.

Pregătește o băutură laxativă dizolvând 20 g de kieserit în 1,5 dl de apă (puteţi să adăugaţi şi zeamă de lămâie pentru gust) sau în suc de portocale, sau bea 0,5 dl apă medicinală Hunyadi János. Aceste băuturi îşi fac efectul după cca. două ore; va trebui să folosești de mai multe ori toaleta. La două ore după ultimul tranzit intestinal poți să bei prima doză de shake de proteine, apoi poți consuma în aceeaşi zi încă cel puţin de două shake-uri.

Atenţie! Detoxifierea intestinală trebuie efectuată doar o singură dată,înaintea începerii dietei! Este o procedură recomandată, dar nu este un element obligatoriu al dietei. În cazul unor boli gastro-intestinale existente (boli inflamatorii intestinale), efectuarea detoxifierii intestinale este contraindicată.

Începând cu ziua a 2-a

Dacă nu efectuezi detoxifiere intestinală, atunci începând cu ziua 1 trebuie să urmezi instrucțiunile de mai jos:

Micul dejun, prânzul și cine (după caz de nevoie și gustărica) trebuie înlocuit cu o porție de shake  Turbo Dieta®.

În această zi trebuie preparat supa de legume, al cărui zeama poți consuma nelimitat, dar este recomandat consumarea min. 1 l.

Ingrediente:
  • aprox.40-50 gr. legume mixte
  • ulei de măsline
  • 2 l apă
  • condimente după gust
Preparare:

Se spală legumele, se taie, se călesc in puțin ulei de măsline, se adaugă condimentele – sare, cub de supă concentrat, apoi se adaugă cei 2 l de apă și se fierb.
Prepararea durează aprox. 25 de minute. Legumele fierte se pot servi membrilor familiei sau se pot păstra la frigider. Atenție cu cantitatea de sare. Este recomandat să folosești mai puțin decât de obicei.

Cum să termini dieta?

În ultima zi al dietei se o lingură mare de semințe de in dur măcinat cu apă, se lasă 6 ore iar apoi se consumă exact înaintea culcării. În locul semințelor de in poți consuma și 8-10 bucăți de prune uscate.

După sfârșitul dietei în prima zi consumă alimentele moderat! Pentru mic dejun produse lactate, fructe, pentru prânz un pahar de zeama supei de legume sau pastă de legume, după masă un iaurt degresat, seara iarăși piure de legume. După acesta zi te poți întoarce la consumarea alimentelor normale, solide.

În continuare să ai grijă de alimentație, ca să poți susține metabolismul cu ritm optimal. După dietă este normală o creștere minimă în greutatea corporală, deoarece se umple intestinele din nou cu alimente solide.

Mișcare

Regimul funcționează bine chiar și fără mișcare sau sport practicat intensiv pentru că greutatea corporală depinde de dietă în proporție de 80 %.
Dacă ați făcut mișcare până acum, puteți continua dar veți avea nevoie să schimbați doza conform celor descrise mai jos.
Dacă însă nu ați făcut mișcare înainte, nu începeți să faceți mișcare intensivă simultan cu începerea regimului. Dacă doriți să vă dezvoltați și în acest domeniu, începeți cu pași mărunți. De exemplu, coborâți de pe autobuz cu o stație mai devreme, nu luați liftul ci urcați scările pe jos, etc.

Consiliere

Vă puteți adresa consilierilor noștri pentru asistență înainte, după, sau în timpul dietei! Rezultatele variază în funcție de persoană, dar dorim să oferim toată asistența necesară pentru a scoate maximum posibil din regimul ales!

VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »

Este important citirea acestui paragraf!
Dozarea corectă


1 porție pregătită cu lapte: 4 linguri dozatoare (35 g) de praf shake amestecat cu 300 ml de lapte cu conținut de 1,5% grăsime. Pregătit cu apă sau lapte vegetal cu conținut de grăsime sub 1%: 5 linguri dozatoare (cca. 43g) la fiecare porție. Astfel se completează deficitul de proteine din lapte fără să se adauge şi calorii în plus. Nu recomandăm laptele de orez din cauza conținutului mai ridicat de carbohidrați

Pentru bărbați și femei cu înălțime peste 165 cm se recomandă și consumul de gustări în jurul orei 17 pe toată durata programului. La înălțime peste 180 cm se recomandă și consumul unei gustări în jurul orei 11.

Dacă faceți sport intensiv (min. 45-60 minute), consumați câte o jumătate de doză de băutură Turbo Dieta® praf shake preparată cu apă înainte şi după antrenament. Dacă practicați sport mai intensiv, cereți sfat personalizat.

Consumarea lichidelor și alimentelor

Dacă în timpul dietei ai senzație de foame, înseamnă că nu ai ales dozarea corectă sau organismul Tău are nevoie de o altă dozare. În acest caz poți apela la consultanții noștri!
Consumarea de lichide în afara de shake: 0,5-1 l de zeama supei de legume/zi. Dacă nu vrei să prepari supa, o poți înlocui cu tableta Turbo Dieta® Herbal Harmony. Cantitatea totală de lichide, inclusiv shake-ul, trebuie să fie de 3 l.

Important! Este recomandat consumarea câte 2 capsule Turbo Dieta® Antioxidant/ zi, pentru eliminarea intensivă a toxinelor.

Fibrele sunt ”hornarii” intestinelor, ajută la digestia optimală, astfel este avantajos completarea dietei cu coaja semințelor de plătlagină. Zilnic se amestecă o lingură de coajă cu 2 dl de apă, apoi se bea. Nu are gust neplăcut, însă ajută digestia.

Între rețetele noastre poți găsi mâncăruri gustoase și ușor preparabile,pe gustul întregii familiei tale.

Informații utile

Dieta nu este complicată, dar îți recomandăm citirea Întrebăriilor frecvente, deoarece vei găsii sfaturi utile.

În timpul dietei trebuie să ai o senzație de bunăstare. Constipația, diareea, senzația de foame, oboseala nu ocupă loc în dietă. Dacă simți astfel, prima dată citește Întrebările frecvente sau întreabă consilierii noștri. Te vor ajuta cu plăcere.  

Scrie jurnal de dietă: senzația de realizare ta ajută la perseverență, te întărește în zilele mai grele! Introduce în programul tău câte 30-60 de minute de exerciții fizice mai ușoare de ex. plimbare intensivă.

IMPORTANT! Dacă dorești să slăbești înfometarea nu este o idee bună. Dacă ai o senzație de foame în continuu, organismul tău se transformă datorită introducerii scăzute de nutrienți, iar în final, deși slăbești organismul devine lipsit de putere și metabolismul se încetinește. Apare efectul de ”yo-yo” dacă începi să mănânci din nou. Trebuie să eviți neapărat acest efect.

Dacă ai întrebări poți apela la noi cu încredere!
VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »