0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Programul Turbo Dieta® 40 kg PLUS

Ai o greutate mai mare decât aveai în trecut? Simți că greutatea este o sarcină pentru tine, te simți epuizată și ai probleme de sănătate? Eventual de mult timp ești supraponderal, dar până acum nimic nu te-a ajutat?

Nu ești singură, mulți oameni luptă cu această problemă!
Este mult mai important să fii sănătoasă, decât confortul sau silueta – care de asemenea sunt importante ca să te simți bine în pielea Ta.

Trebuie neapărat să slăbești ca să nu ai probleme mai mari!

Programul 40 kg PLUS este un program de 30 de zile transformat pentru cei care au un surplus mai mare. Acest program este necesar, deoarece surplusul mai mare poate provoca diferențe mari în compoziția corporală, se diferă cantitatea alimentelor consumate și nevoile nutritive, la care trebuie adaptat dieta. La un surplus mai mare trebuie să te gândești pe termen lung, deoarece nici kilogramele nu s-au pus în câteva săptămâni.

În timpul dietei trebuie urmat un sistem definit iar se respectă exact dozarea corectă a prafului Shake Turbo Dieta®. În timpul dietei trebuie să te străduiești la menținerea celor 4 mese (mic dejun, prânz, gustarea, cina).

În acest program se alteră etapele intensive cu cele mai puțin intensive: acest ritm te ajută la scăderea greutății, care nu este stresant pentru organism și totuși îți asigură rezultate vizibile în scurt timp.

Vei avea mese regulate, deoarece Shake-ul se consideră un aliment datorită compoziției, în felul acesta poți ține o cură de slăbire fără simț de foame și suferință și totodată scad riscurile pentru sănătate.

Poți citii rețetele și prepararea mâncărurilor la articolul Rețetele ușor preparabile, probate și gustoase pentru Tine, care vor fii pe gustul întregii familiei.

Dacă începi dieta, singurul lucru ce vei regreta este că nu ai început mai devreme!

Poți urmării dieta Turbo Dieta® și în cazul în care ai diabet zaharat, însă mai întâi cere ajutorul specialiștilor noștrii.Îți asigurăm consultații regulate

Acest program se completează cu consultații regulate și gratuite. În cadrul acestui servicii, experții noștrii te vor
contacta periodic, pentru ajutor și suport în timpul dietei. Ei dau răspunsuri pe întrebările tale și îți va personaliza dieta după nevoile tale.
Consultațiile vor derula o dată sau de două ori pe telefon, apoi vom trimite un e-mail despre conversație. Dacă îți este mai confortabil consultația poate fi derulată doar în scris, ori poți decide să nu profiți de această posibilitate.

Serviciul este gratis, nu implică nici o obligație.


Descrierea dietei

1.    Etapa adaptării (zilele 1-2-3)

Dacă până acum nu ai acordat atenție la regularitatea alimentației, atunci este timpul optimal pentru acesta! Trebuie să te acomodezi la mai multe mese mici, deoarece în felul acesta și cura ta de slăbire va fi mai ușor.

CUM? Înlocuiește gustărica și cina cu câte o porție de Shake Turbo Dieta®. Aportul de calorii (mic dejun, prânz) pe zi, să fie de cca. 1200 kcal, bogat în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați.

2.    Etapa detoxifierii intestinale (zilele 4-10)

Este timpul să te scapi de toxinele din organismul tău, și să te pregătești fizic și sufletești de cura de slăbire! Deși pare strict, crede-ne, te vei simții bine în această etapă.

Ziua 4

Detoxifierea intestinală este un element opțional, dar dacă dorești s-o efectuezi, trebuie urmărit instrucțiunile: detoxifierea intestinală durează câteva ore. Este recomandat asigurarea condiţiilor liniştite (ex. sfârșit de săptămână sau concediu) pentru prima zi. Dacă nu reușești altfel, poți efectua detoxificarea și după masă iar în ziua care urmează vei începe dieta după regulile zilei 2.

CUM? Pregătește o băutură laxativă dizolvând 20 g de kieserit în 1,5 dl de apă (puteţi să adăugaţi şi zeamă de lămâie pentru gust) sau în suc de portocale, sau bea 0,5 dl apă medicinală Hunyadi János. Aceste băuturi îşi fac efectul după cca. două ore; va trebui să folosești de mai multe ori toaleta. La două ore după ultimul tranzit intestinal poți să bei prima doză de Shake de proteine, apoi poți consuma în aceeaşi zi încă cel puţin trei porții de Shake-uri. (Regula aceasta nu o poți aplica, dacă efectuezi detoxificarea la după masa zilei 3)

Atenţie! Detoxifierea intestinală trebuie efectuată doar o singură dată,înaintea începerii dietei! Este o procedură recomandată, dar nu este un element obligatoriu al dietei. În cazul unor boli gastro-intestinale existente (boli inflamatorii intestinale), efectuarea detoxifierii intestinale este contraindicată.

Zilele 5-10

Micul dejun, prânzul, gustărica și cina (după caz de nevoie și gustărica) trebuie înlocuit cu câte o doză de shake  Turbo Dieta®.

3.    Etapa scăderii greutății corporale (zilele 11-24)

Dieta este ușor de ținut, nu necesită o schimbare drastică în stil de viață și totuși kilogramele scad zilnic. Țelul acestei perioade este de a se apropia în continuu spre greutatea de vis. Organismul se încarcă cu vitamine, dar totuși rămâne în continuare într-o stare de lipoliză.

CUM? Micul dejun, gustărica și cina (dacă este cazul și gustărica) se înlocuiește cu câte o porție de Shake Turbo Dieta®. Prânzul poate fii o mâncare cu 600 kcal bogată în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați.

4.    Perioada stabilizării (2 săptămâni)

Cu această etapă începe o perioadă mai puțin intensivă. După o dietă organismul Tău automatic începe să revină la greutatea inițială, la care s-a acomodat. În timpul perioadei stabilizării metabolismul și mintea se acomodează la cantitatea de alimente consumate și la greutatea nouă.

CUM? Cina se înlocuiește cu o porție de Shake Turbo Dieta®.
Aportul de calorii (mic dejun, prânz si gustărica) pe zi, să fie de cca. 1200-1500kcal, bogat în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați.

Continuă etapa 4 până când simți că poți trece la o preioadă mai intensivă. Pauza recomandată este de 5-7 zile. Apoi se repetă programul de la etapa 2.

Dacă ai întrebări apelează cu încredere la experții noștrii! Te vor ajuta cu plăcere!
VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »


Dozarea corectă

1 porție pregătită cu lapte: 4 linguri dozatoare (35 g) de praf shake amestecat cu 300 ml de lapte cu conținut de 1,5% grăsime. Pregătit cu apă sau lapte vegetal cu conținut de grăsime sub 1%: 5 linguri dozatoare (cca. 43g) la fiecare porție. Astfel se completează deficitul de proteine din lapte fără să se adauge şi calorii în plus. Nu recomandăm laptele de orez din cauza conținutului mai ridicat de carbohidrați

Pentru bărbați și femei cu înălțime peste 165 cm se recomandă și consumul de gustări în jurul orei 17 pe toată durata programului. La înălțime peste 180 cm se recomandă și consumul unei gustări în jurul orei 11.

Dacă faceți sport intensiv (min. 45-60 minute), consumați câte o jumătate de doză de băutură Turbo Dieta® praf shake preparată cu apă înainte şi după antrenament. Dacă practicați sport mai intensiv, cereți sfat personalizat.

Consumarea lichidelor și alimentelor

Dacă în timpul dietei ai senzație de foame, înseamnă că nu ai ales dozarea corectă sau organismul tău are nevoie de o altă dozare. În acest caz poți apela la consultanții noștri!

Consumarea de lichide, deasupra Shakeurilor: 0,5-1 l de zeama supei de legume/zi. Dacă nu vrei să prepari supa, o poți înlocui cu tableta Turbo Dieta® Herbal Harmony. Cantitatea totală de lichide, inclusiv Shake-ul, trebuie să fie de 3 l.

Important! Este recomandat consumarea câte 2 capsule Turbo Dieta® Antioxidant/ zi, pentru eliminarea intensivă a toxinelor.

Despre coaja semințelor de plătlagină: fibrele sunt ”hornarii” intestinelor, ajută la digestia optimală, astfel este avantajos completarea dietei cu coaja semințelor de plătlagină. Zilnic se amestecă o lingură de coajă cu 2 dl de apă, apoi se bea. Nu are gust neplăcut, însă ajută digestia.

Informații utile

Dieta nu este complicată, dar îți recomandăm citirea Întrebăriilor frecvente, deoarece vei găsii sfaturi utile.

În timpul dietei trebuie să ai o senzație de bunăstare. Constipația, diareea, senzația de foame, oboseala nu ocupă loc în dietă. Dacă simți astfel, prima dată citește Întrebările frecvente sau întreabă consilierii noștrii. Te vor ajuta cu plăcere. 

IMPORTANT! Dacă dorești să slăbești înfometarea nu este o idee bună. Dacă ai o senzație de foame în continuu, organismul tău se transformă datorită introducerii scăzute de nutrienți, iar în final, deși slăbești organismul devine lipsit de putere și metabolismul se încetinește. Apare efectul de ”yo-yo” dacă începi să mănânci din nou. Trebuie să eviți neapărat acest efect.

Dacă ai întrebări poți apela la noi cu încredere!
VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »