0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Programul Turbo Dieta® de 30 de zile

Poți slăbii fără înfometare și suferințe!
Țelul programului Turbo Dieta® de 30 de zile este de a ajuta metabolismului tău să formeze un ritm optimal și de a dezvolta funcționarea corectă cu ajutorul noului sistem de nutriție.

Secretul metodei Turbo Dieta® este consumul proteinelor de calitate, cu ajutorul căreia convingem organismul să ardă depozitele de grăsimi alături de menținerea musculaturii! Nutrieții prezenți în praful Shake asigură ca organismul tău să nu aibă o stare de ”lipsă”.

La această dietă pentru o scădere sănătoasă a greutății corporale trebuie să urmezi un sistem bine definit și trebuie să fii atentă la dozarea prafului Shake Turbo Dieta®.

Vei avea mese regulate – Shake-ul se constituie un aliment datorită compoziției sale – în felul acesta nu vei avea senzație de foame.

Dacă ai un surplus de 40 kg sau mai mult decât atât, atunci scrie-ne câteva cuvinte despre tine , ca să-ți putem trimite dieta recomandată.

Descrierea dietei

1.    Schimbarea, detoxifierea intestinală (zilele 1-2-3)

În primele 3 zile din program eliminăm toxinele din organismul tău, te acomodezi sufletești și fizic, te obișnuiești cu dieta. Deși apare de a fi strict, detoxifierea intestinală îți va asigura o senzație de bunăstare.

CUM? Micul dejun, prânzul și cina (dacă este cazul și gustărica) se înlocuiește cu o doză de Shake Turbo Dieta®.

2.    Perioada scăderii greutății (2 săptămâni)

Dieta este ușor de ținut, nu necesită o schimbare drastică în stilul de viață și totuși kilogramele scad zilnic. Țelul acestei perioade este de a se apropia în continuu spre greutatea de vis. Organismul se încarcă cu vitamine, dar totuși rămâne în continuare într-o stare de lipoliză.

CUM? Micul dejun și cina (dacă este cazul și gustărica) se înlocuiește cu câte o porție de Shake Turbo Dieta®. Prânzul poate fii o mâncare cu o valoare energetică de 600 kcal bogată în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați.

3.    Perioada stabilizării (2 săptămâni)

Știai că după o dietă organismul tău automatic începe să revină la greutatea inițială, la care s-a acomodat? Pentru a evita acest lucru este nevoie de o perioadă de stabilizare, când metabolismul și mintea se acomodează la cantitatea de alimente consumate și la greutatea nouă.

CUM? Cina (dacă este cazul și gustărica) se înlocuiește cu câte o porție de Shake Turbo Dieta®. Aportul de calorii (mic dejun, prânz) pe zi, să fie de cca. 1200-1500kcal, bogat în proteine și cu un conținut redus de carbohidrați.
Programul durează 30 de zile! Dacă dorești să mai slăbești începe programul din nou!

Mișcare

Regimul funcționează bine chiar și fără mișcare sau sport practicat intensiv pentru că greutatea corporală depinde de dietă în proporție de 80 %.
Dacă ați făcut mișcare până acum, puteți continua dar veți avea nevoie să schimbați doza conform celor descrise mai jos.
Dacă însă nu ați făcut mișcare înainte, nu începeți să faceți mișcare intensivă simultan cu începerea regimului. Dacă doriți să vă dezvoltați și în acest domeniu, începeți cu pași mărunți. De exemplu, coborâți de pe autobuz cu o stație mai devreme, nu luați liftul ci urcați scările pe jos, etc.

Consiliere

Vă puteți adresa consilierilor noștri pentru asistență înainte, după, sau în timpul dietei! Rezultatele variază în funcție de persoană, dar dorim să oferim toată asistența necesară pentru a scoate maximum posibil din regimul ales!

VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »

Este important citirea acestui paragraf!
Dozarea corectă

1 porție pregătită cu lapte: 4 linguri dozatoare (35 g) de praf shake amestecat cu 300 ml de lapte cu conținut de 1,5% grăsime. Pregătit cu apă sau lapte vegetal cu conținut de grăsime sub 1%: 5 linguri dozatoare (cca. 43g) la fiecare porție. Astfel se completează deficitul de proteine din lapte fără să se adauge şi calorii în plus. Nu recomandăm laptele de orez din cauza conținutului mai ridicat de carbohidrați

Pentru bărbați și femei cu înălțime peste 165 cm se recomandă și consumul de gustări în jurul orei 17 pe toată durata programului. La înălțime peste 180 cm se recomandă și consumul unei gustări în jurul orei 11.

Dacă faceți sport intensiv (min. 45-60 minute), consumați câte o jumătate de doză de băutură Turbo Dieta® praf shake preparată cu apă înainte şi după antrenament. Dacă practicați sport mai intensiv, cereți sfat personalizat.


Consumarea lichidelor și alimentelor

Dacă în timpul dietei ai senzație de foame, înseamnă că nu ai ales dozarea corectă sau organismul Tău are nevoie de o altă dozare. În acest caz poți apela la consultanții noștri!

Consumarea de lichide, deasupra Shakeuriilor: 0,5-1 l de zeama supei de legume/zi. Dacă nu vrei să prepari supa, o poți înlocui cu tableta Turbo Dieta® Herbal Harmony. Cantitatea totală de lichide, inclusiv shake-ul, trebuie să fie de 3 l.

Important! Este recomandat consumarea câte 2 capsule Turbo Dieta® Antioxidant/ zi, pentru eliminarea intensivă a toxinelor.

Fibrele sunt ”hornarii” intestinelor, ajută la digestia optimală, astfel este avantajos completarea dietei cu coaja semințelor de plătlagină. Zilnic se amestecă o lingură de coajă cu 2 dl de apă, apoi se bea. Nu are gust neplăcut, însă ajută digestia.

Între rețetele noastre poți găsi mâncăruri gustoase și ușor preparabile,pe gustul întregii familiei tale.

Informații utile

Dieta nu este complicată, dar îți recomandăm citirea Întrebăriilor frecvente, deoarece vei găsii sfaturi utile.

În timpul dietei trebuie să ai o senzație de bunăstare. Constipația, diareea, senzația de foame, oboseala nu ocupă loc în dietă. Dacă simți astfel, prima dată citește Întrebările frecvente sau întreabă consilierii noștri. Te vor ajuta cu plăcere.  

Scrie jurnal de dietă: senzația de realizare ta ajută la perseverență, te întărește în zilele mai grele! Introduce în programul tău câte 30-60 de minute de exerciții fizice mai ușoare de ex. plimbare intensivă.

IMPORTANT! Dacă dorești să slăbești înfometarea nu este o idee bună. Dacă ai o senzație de foame în continuu, organismul Tău se transformă datorită introducerii scăzute de nutrienți, iar în final, deși slăbești organismul devine lipsit de putere și metabolismul se încetinește. Apare efectul de ”yo-yo” dacă începi să mănânci din nou. Trebuie să eviți neapărat acest efect.

Dacă ai întrebări poți apela la noi cu încredere!
VOI COMANDA PACHETUL DE ÎNCEPUT ȘI VOI SLĂBI! »