0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky

Povești de succes pentru shake Turbo!

Dacă ați scăpat deja de mai multe kilograme, scrieți-ne și o să vă mulțumim oferindu-vă cadou o cutie de praf shake Turbo cu 15 porții!

Ne-am bucura dacă ați împărtăși povestea Dvs. de succes: în primul rând pentru că ne place foarte mult să citim povești de succes, e energizant; în al doilea rând pentru că am dori să arătăm și altora rezultatele excelente care se pot obține cu Turbo Dieta®, să vă încurajăm arătându-vă că puteți reuși dacă încercați.


Trimiteți-ne povestea Dvs., dacă ați slăbit deja vizibil (min. 10 kg-t) și rezultatele sunt spectaculoase!


Ce trebuie să faceți?

1) Căutați o fotografie mai veche (înainte) și una recentă (după) în care să vă putem recunoaște ușor, în care silueta Dvs. și schimbarea sunt vizibile.

2) Scrieți-vă povestea în 10-15 rânduri:

  • Când și de ce v-ați îngrășat?
  • Când și cum v-ați hotărât să urmați o cură de slăbire?
  • Ce program ați urmat, cât ați slăbit?
  • Ce experiență ați avut cu Turbo Dieta®?
  • Cum afectează rezultatul viața/starea generală/sănătatea, spiritul Dvs.? De exemplu, urcați mai ușor scările, aveți mai multă încredere de sine, faptul că ați reușit să parcurgeți un program v-a dat putere sufletească, etc.
  • V-ați fixat deja noi obiective? De exemplu să continuați cura de slăbire, să alergați, să faceți sport regulat, să mâncați mai sănătos, mai regulat, etc.

3) Trimiteți toate acestea la adresa de e-mail info@turbodieta.com.

Cadoul pe care-l oferim

Pentru fiecare poveste de succes oferim (dacă conține cele descrise la punctele 1-3.) cadou o cutie cu un conținut de 15 porții de praf shake de proteine Turbo Dieta®.

La fiecare trei luni alegem povestea care ne place cel mai mult. Pentru această poveste vom oferi o sesiune de FotoFrumusețe! Vă machiem, vă coafăm, vă îmbrăcăm nespus de frumos, după care un fotograf profesionist vă va face o serie de fotografii, o amintire de neuitat pentru Dvs.!

Așteptăm cu nerăbdare povestea Dvs.! Vă mulțumim anticipat! :)

* * * * * * *

Chestionar de satisfacție


Acest chestionar nu este public, fiind completat doar de cumpărătorii noștri care folosesc Turbo Dieta® și vor să-și împărtășească părerile și experiențele personale. Ultima întrebare a chestionarului: 'Ai recomanda Turbo Dieta® și altor persoane?' și inscripția de pe banner reflectă rezultatul statisticii: "x cumpărători din 10 ar recomanda cu plăcere Turbo Dieta® prietenilor și cunoscuților." Rezultatul este calculat în mod automat, după o formulă, din scorurile date la întrebările din chestionar. Datele sunt actualizate în permanență, ceea ce se observă și din numărul din ce în ce mai mare al celor care completează chestionarul.