0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky
Comanda minimă: 45 RON
Informaţii livrare »

40 kg plus, pachet lunar (pentru 24 de zile, 75 de mese)

Turbo Dieta, 40 kg plus, pachet lunar

Aţi câştigat mult în greutate în ultimul timp? Obosiţi prea repede sau chiar au început să apară probleme de sănătate? Există soluţii!

Preţ: 550.8 RON
Preţ promo: 523.2 RON

Programul 40 kg+ este o versiune modificată a programului de 30 de zile recomandate persoanelor cu surplus de greutate mai mare. Veţi parcurge dieta urmând câteva reguli stricte, bine definite. Încercaţi să respectaţi frecvenţa de 4 mese pe zi (mic dejun, prânz, gustare, cină). Aici găsiţi descrierea programului. Puteţi apela la ajutorul Consilierilor noştri înainte, pe durata regimului sau după terminarea lui.


Care este secretul Turbo Dieta?

Unul dintre secretele Turbo Dieta® constă în aportul de proteine speciale şi de calitate. Cu ajutorul lor convingem organismul să descompună rezervele de grăsime păstrând în acelaşi timp masa musculară! Datorită nutrienţilor din băutura shake, organismul Dvs. nu va duce lipsă de nimic. Toate programele noastre de slăbire sunt simple, cu reguli ce pot fi respectate cu uşurinţă!


Garanţia satisfacţiei

Răspunsurile pe care utilizatorii Turbo Dieta® le dau la întrebările unui chestionar completat de toţi consumatorii la sfârşitul regimului arată fără urmă de îndoială că
"10 din 10 cumpărători ar recomanda Turbo Dieta® prietenilor şi cunoscuţilor"!
De 12 ani, Turbo Dieta® stă la dispoziţia celor care doresc să slăbească şi credem cu tărie că aveţi nevoie doar de mai multă atenţie, perseverenţă şi puţin ajutor de la Turbo Dieta® ca să reuşiţi să vă atingeţi ţelul!


Conţinutul pachetului 40 kg plus pe o lună de zile:

  • 5 buc. praf shake Turbo Dieta®, 5 x 525 g (75 de porţii pregătite cu lapte)
  • 1 buc. capsule Antioxidant (2x2 săptămâni)
  • 1 sticlă de apă Hunyadi János
  • 1 cutie coajă de seminţe de pătlagină 150 g (pentru circa 1 lună)
  • Livrare gratuită pentru că comenzile ce depăşesc 420 RON

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele la trimiterea comenzii: dacă datorită înălţimii Dvs. (>180 cm) programul vă prescrie 4+1 mese pe zi, va trebui să comandaţi o cutie în plus Din conţinutul unei cutii de praf shake obţineţi 12 porţii preparate cu apă.

Aici găsiţi descrierea Programului Turbo Dieta® 40 kg plus »
Pachetul poate fi ales împreună cu consultaţia de 45 de minute »

Dacă doriţi să comandaţi mai multe pachete, va trebui să alcătuiţi un pachet separat. În acest mod vă putem asigura că veţi primi praful shake cu gustul dorit.

La alegerea pachetului de start nu puteţi selecta prafurile shake cu preţ redus din cauza unei erori de program. De aceea dacă doriţi să includeţi praf skake cu preţ promoţional în pachetul de start  comandat va trebui să puneţi pe rând produsele în coş, unul câte unul.

Dacă păstraţi acest pachet, puteţi alege gusturile preferate din meniul de aici:


Pahcetul mai cuprinde
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)
  • 1 buc Coajă de seminţe de pătlagină 150 g (pentru circa 1 lună)

La acest pachet mai puteţi comanda
  • Turbo Dieta® Herbal Harmony, 150 de tablete 55.2 RON
Suma totală a produselor selectate: 523.2 RON