0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky
Comanda minimă: 45 RON
Informaţii livrare »

PACHETUL DE START pentru 2 x Programul de 30 de zile (105 porţii)

PACHETUL DE START pentru 2 x Programul de 30 de zile (105 porţii)

Pachetul conţine produse suficiente pentru două Programe de 30 de zile la un preţ mult mai mic!
Aveţi nevoie de program dacă aveţi un surplus de greutate de 10-12 kg!

Preţ: 782.1 RON
Preţ promo: 698.2 RON

Programul Turbo Dieta® de 30 de zile este popular în rândul clienţilor noştri pentru că poate fi demarat fără probleme oricând, nu necesită pregătiri speciale.

De exemplu dacă surplusul de greutate este de 10-12 kg, va trebui să urmaţi 2 Programe de 30 de zile pentru a da jos kilogramele în plus. Nu trebuie să faceţi pauză între cele două programe. Puteţi începe cu prima etapă a celui de al doilea program chiar după ce aţi terminat primul.

Pachetul conţine produse suficiente pentru două Programe de 30 de zile la un preţ mult mai mic!
Programul în câteva cuvinte:

1. Pregătire, detoxifiere (1-2-3. zile): câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun, prânz şi cină.* 
2. Scădere în greutate (2 săptămâni):
câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun şi cină şi mâncare cu aport de 600 kcal bogată în proteine şi săracă în carbohidraţi la masa de prânz.
3. Stabilizare (2 săptămâni): o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la cină. Aportul suplimentar de calorii va fi de 1200-1500 kcal pe zi, sub forma alimentelor bogate în proteine şi sărace în carbohidraţi.

*Pentru bărbaţi şi femei cu înălţime peste 165 cm recomandăm includerea unei gustări la ora 17 pe tot parcursul programului. La înălţime de peste 180 cm se recomandă consumarea unui fruct cu conţinut scăzut de zahăr (de exemplu măr) la gustarea din jurul orei 11. Veţi avea nevoie de o cantitate mai mare de praf shake în aceste cazuri, după cum vă arătăm mai jos.

Aici găsiţi descrierea detaliată a Programului Turbo Dieta® de 30 de zile . Puteţi solicita ajutorul Consilierilor noştri înainte, pe durata regimului sau după terminarea lui! Programul poate fi repetat fără pauză până veţi ajunge la greutatea dorită.

Care este secretul Turbo Dieta?

Unul dintre secretele Turbo Dieta® constă în aportul de proteine speciale şi de calitate. Cu ajutorul lor convingem organismul să descompună rezervele de grăsime păstrând în acelaşi timp masa musculară! Datorită nutrienţilor din băutura shake, organismul Dvs. nu va duce lipsă de nimic. Toate programele noastre de slăbire sunt simple, cu reguli ce pot fi respectate cu uşurinţă!

Garanţia satisfacţiei

Răspunsurile pe care utilizatorii Turbo Dieta® le dau la întrebările unui chestionar completat de toţi consumatorii la sfârşitul regimului arată fără urmă de îndoială că
"10 din 10 cumpărători ar recomanda Turbo Dieta® prietenilor şi cunoscuţilor"!
De 12 ani, Turbo Dieta® stă la dispoziţia celor care doresc să slăbească şi credem cu tărie că aveţi nevoie doar de mai multă atenţie, perseverenţă şi puţin ajutor de la Turbo Dieta® ca să reuşiţi să vă atingeţi ţelul!

Produse necesare pentru cele 2 Programe de 30 de zile:

  • 7 buc. praf shake Turbo Dieta®, 7 x 525 g (105 porţii preparate cu lapte)
  • 2 buc. capsule Antioxidant (pentru 8 săptămâni)
  • 1 buc. Shaker Turbo Dieta®Shaker, 700 ml - CADOU (13.8 RON)*
  • LIVRARE GRATUITĂ (pentru toate comenzile peste 420 RON)

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele la trimiterea comenzii: pe durata celor două programe veţi avea în total 102 mese cu praf shake, iar pachetul conţine 105 porţii. Dacă din cauza înălţimii veţi avea 4 mese pe zi, atunci veţi avea 136 de mese cu praf shake şi veţi avea nevoie de 9 cutii de praf shake pentru parcurgerea celor două programe. Din conţinutul unei cutii de praf shake obţineţi 12 porţii preparate cu apă. 

Dacă doriţi să comandaţi mai multe pachete, va trebui să alcătuiţi un pachet separat. În acest mod vă putem asigura că veţi primi praful shake cu gustul dorit.

Puteţi opta pentru pachetul mai economic de 3 x 30 de zile suplimentat cu consultaţii gratuite >

La alegerea pachetului de start nu puteţi selecta prafurile shake cu preţ redus din cauza unei erori de program. De aceea dacă doriţi să includeţi praf skake cu preţ promoţional în pachetul de start  comandat va trebui să puneţi pe rând produsele în coş, unul câte unul.

*Dacă veţi cumpăra produsele din magazin şi nu doriţi shaker-ul, vă returnăm preţul lui.

Dacă păstraţi acest pachet, puteţi alege gusturile preferate din meniul de aici:


Pahcetul mai cuprinde
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)

La acest pachet mai puteţi comanda
  • Turbo Dieta® Herbal Harmony, 150 de tablete 55.2 RON
Suma totală a produselor selectate: 698.2 RON