Consiliere: 00 40 31 224 9954
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky
Comanda minimă: 45 RON
Informaţii livrare »

PACHETUL DE START pentru Programul de 30 de zile (45 porţii)

PACHETUL DE START pentru Programul de 30 de zile (45 porţii)

Programul poate fi integrat cu uşurinţă în viaţa cotidiană, şi cu puţină atenţie puteţi obţine rezultate spectaculoase!

Preţ: 334.6 RON
Preţ promo: 317.9 RON

Programul Turbo Dieta® de 30 de zile este popular în rândul clienţilor noştri pentru că poate fi demarat fără probleme oricând, nu necesită pregătiri speciale. Poate fi urmat cu uşurinţă chiar şi pe termen lung, pentru că poate fi repetat fără pauză până la atingerea greutăţii dorite.

Programul în câteva cuvinte:

1. Detoxifiere (1-2-3. zile): câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun, prânz şi cină.*  
2. Scăderea în greutate (2 săptămâni): câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun şi cină şi mâncare cu aport de 600 kcal bogată în proteine şi săracă în carbohidraţi la masa de prânz.
3. Stabilizare (2 săptămâni): o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la cină. Aportul suplimentar de calorii va fi de 1200-1500 kcal pe zi, sub forma alimentelor bogate în proteine şi sărace în carbohidraţi.

*Pentru bărbaţi şi femei cu înălţime peste 165 cm recomandăm includerea unei gustări la ora 17 pe tot parcursul programului. La înălţime de peste 180 cm se recomandă consumarea unui fruct cu conţinut scăzut de zahăr (de exemplu măr) la gustarea din jurul orei 11. Veţi avea nevoie de o cantitate mai mare de praf shake în aceste cazuri, după cum vă arătăm mai jos.

Aici găsiţi descrierea detaliată a Programului Turbo Dieta®de 30 de zile . Puteţi solicita ajutorul Consilierilor noştri înainte, pe durata regimului sau după terminarea lui! Programul poate fi repetat fără pauză până veţi ajunge la greutatea dorită.

Care este secretul Turbo Dieta®?

Unul dintre secretele Turbo Dieta® constă în aportul de proteine speciale şi de calitate. Cu ajutorul lor convingem organismul să descompună rezervele de grăsime păstrând în acelaşi timp masa musculară! Datorită nutrienţilor din băutura shake, organismul Dvs. nu va duce lipsă de nimic. Toate programele noastre de slăbire sunt simple, cu reguli ce pot fi respectate cu uşurinţă!

Garanţia satisfacţiei

Răspunsurile pe care utilizatorii Turbo Dieta® le dau la întrebările unui chestionar completat de toţi consumatorii la sfârşitul regimului arată fără urmă de îndoială că
"10 din 10 cumpărători ar recomanda Turbo Dieta® prietenilor şi cunoscuţilor"!
De 12 ani, Turbo Dieta® stă la dispoziţia celor care doresc să slăbească şi credem cu tărie că aveţi nevoie doar de mai multă atenţie, perseverenţă şi puţin ajutor de la Turbo Dieta® ca să reuşiţi să vă atingeţi ţelul!

Produse necesare pentru începerea  Programului de 30 de zile:
  • 3 praf shake Turbo Dieta®, 3 x 525 g (45 porţii preparate cu lapte)
  • 1 buc. capsule Antioxidant (pentru 84 săptămâni)

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele la trimiterea comenzii: Programul presupune 51 de mese cu praf shake, iar pachetul conţine 45 porţii. Dacă din cauza înălţimii veţi avea 4 mese pe zi, atunci veţi avea 68 de mese cu praf shake şi veţi avea nevoie de 4cutii de praf shake pentru parcurgerea programului. Din conţinutul unei cutii de praf shake obţineţi 12 porţii preparate cu apă.

Dacă doriţi să comandaţi mai multe pachete, va trebui să alcătuiţi un pachet separat. În acest mod vă putem asigura că veţi primi praful shake cu gustul dorit sau

Puteţi opta pentru

•    Pachetul mai economic de 2 x 30 de zile »
•    Pachetul chiar mai economic de 3 x 30 de zile la care se adaugă consultaţii gratuită »

La alegerea pachetului de start nu puteţi selecta prafurile shake cu preţ redus din cauza unei erori de program. De aceea dacă doriţi să includeţi praf skake cu preţ promoţional în pachetul de start  comandat va trebui să puneţi pe rând produsele în coş, unul câte unul.

Dacă păstraţi acest pachet, puteţi alege gusturile preferate din meniul de aici:


Pahcetul mai cuprinde
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)

La acest pachet mai puteţi comanda
  • Turbo Dieta® Herbal Harmony, 150 de tablete 55.2 RON
Suma totală a produselor selectate: 317.9 RON