0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky
Comanda minimă: 45 RON
Informaţii livrare »

PACHETUL DE START pentru Programul Intensiv de 14 zile

PACHETUL DE START pentru Programul Intensiv de 14 zile

Dacă doriţi să slăbiţi vizibil într-un timp scurt pentru că vreţi să participaţi la un eveniment în viitorul apropiat, acesta este programul Dvs.!

Preţ: 333.5 RON
Preţ promo: 316.5 RON

Un program de slăbire cu rezultate rapide şi vizibile. Este un program sever, dar se poate parcurge fără dificultate şi credeţi-ne, merită făcută investiţia!

Programul pe scurt:

Pe toată durata Programului Intensiv de 14 zile înlocuiţi micul dejun, masa de prânz şi cina (şi gustarea în caz că se impune) cu câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® Dacă doriţi să slăbiţi în continuare după ce aţi terminat Programul de 14 zile, continuaţi cura de slăbire cu programul de 30 de zile combinat cu mâncare obişnuită. Aici găsiţi descrierea detaliată a programului. Puteţi apela la ajutorul Consilierilor noştri înainte, pe durata regimului sau după terminarea lui!

*Pentru bărbaţi şi femei cu înălţime peste 165 cm recomandăm includerea unei gustări la ora 17 pe tot parcursul programului. La înălţime de peste 180 cm se recomandă şi o gustare în jurul orei 11. Veţi avea nevoie de o cantitate mai mare de praf shake în aceste cazuri, după cum vă arătăm mai jos.

Care este secretul Turbo Dieta?

Unul dintre secretele Turbo Dieta® constă în aportul de proteine speciale şi de calitate. Cu ajutorul lor convingem organismul să descompună rezervele de grăsime păstrând în acelaşi timp masa musculară! Datorită nutrienţilor din băutura shake, organismul Dvs. nu va duce lipsă de nimic. Toate programele noastre de slăbire sunt simple, cu reguli ce pot fi respectate cu uşurinţă!

Garanţia satisfacţiei

Răspunsurile pe care utilizatorii Turbo Dieta® le dau la întrebările unui chestionar completat de toţi consumatorii la sfârşitul regimului arată fără urmă de îndoială că
"10 din 10 cumpărători ar recomanda Turbo Dieta® prietenilor şi cunoscuţilor"!
De 12 ani, Turbo Dieta® stă la dispoziţia celor care doresc să slăbească şi credem cu tărie că aveţi nevoie doar de mai multă atenţie, perseverenţă şi puţin ajutor de la Turbo Dieta® ca să reuşiţi să vă atingeţi ţelul!

Produsele necesare pentru Programul Intensiv de 14 zile:

  • 3 buc. praf shake Turbo Dieta®, 3 x 525 g (45 porţii preparate cu lapte)
  • 1 buc. capsule Turbo Dieta® Antioxidant (2x2 săptămâni
 
  • Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele la trimiterea comenzii: dacă datorită înălţimii Dvs. va trebui să luaţi masa de 4 ori pe zi, veţi avea 56 de mese de praf shake, adică va trebui să comandaţi o cutie în plus. O cutie conţine cantitate suficientă pentru pregătirea a 12 porţii cu apă.

Dacă urmaţi Programul 40 kg plus, acest pachet de start vă va ajunge pentru 13 zile. Necesarul pentru pachetul lunar îl găsiţi aici »

Dacă doriţi să comandaţi mai multe pachete, va trebui să alcătuiţi un pachet separat. În acest mod vă putem asigura că veţi primi praful shake cu gustul dorit.

La alegerea pachetului de start nu puteţi selecta prafurile shake cu preţ redus din cauza unei erori de program. De aceea dacă doriţi să includeţi praf skake cu preţ promoţional în pachetul de start  comandat va trebui să puneţi pe rând produsele în coş, unul câte unul.

Dacă păstraţi acest pachet, puteţi alege gusturile preferate din meniul de aici:


Pahcetul mai cuprinde
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)

La acest pachet mai puteţi comanda
  • Turbo Dieta® Herbal Harmony, 150 de tablete 55.2 RON
Suma totală a produselor selectate: 316.5 RON