0036 1 451 0294
Română
Română English Deutsch Polski Slovensky
Comanda minimă: 45 RON
Informaţii livrare »

PACHET pentru 90 zile (3x30 de zile, 150 porţii)

Turbo Dieta, PACHET pentru 90 zile (3x30 de zile, 150 porţii)

În acest pachet găsiţi produse pentru 90 de zile, adică pentru 3 programe de 30 de zile, cu reduceri de preţ substanţiale! Dacă vreţi să fiţi într-o formă trăsnet la vară, acesta este pachetul Dvs.!

Preţ: 1 116.8 RON
Preţ promo: 993.9 RON
Este programul ideal pentru Dvs.,

-  dacă aţi hotărât să fiţi într-o formă trăsnet până la vară! 90 zile reprezintă o perioadă destul de lungă pentru o schimbare vizibilă, dar nu şi pentru a pierde timpul în continuare!

- dacă doriţi să vă schimbaţi modul de viaţă: pe parcursul regimului de 90 de zile veţi acea ocazia să învăţaţi foarte multe de la noi despre alimentaţia sănătoasă.

Dar să începem cu începutul! Cele trei Programe de 30 de zile vă ajută să obţineţi un corp numai bun pentru bikini!

Programul pe scurt:

1. Detoxifiere (1-2-3. zile): câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun, prânz şi cină.*  
2. Scădere în greutate (4-17. zile): câte o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la mic dejun şi cină şi mâncare cu aport de 600 kcal bogată în proteine şi săracă în carbohidraţi la masa de prânz.
3. Stabilizare (18-30. zile): o porţie de băutură shake Turbo Dieta® la cină. Aportul suplimentar de calorii va fi de 1200-1500 kcal pe zi sub formă de alimente bogate în proteine şi sărace în carbohidraţi.

*Pentru bărbaţi şi femei cu înălţime peste 165 cm recomandăm includerea unei gustări la ora 17 pe tot parcursul programului. La înălţime de peste 180 cm se recomandă consumarea unui fruct cu conţinut scăzut de zahăr (de exemplu măr) la gustarea din jurul orei 11. Veţi avea nevoie de o cantitate mai mare de praf shake în aceste cazuri, după cum vă arătăm mai jos.
Programul poate fi repetat fără pauză.

Aici găsiţi descrierea detaliată a programului Turbo Dieta®de 30 de zile. Puteţi apela la ajutorul Consilierilor noştri înainte, pe durata regimului sau după terminarea lui! Rezultatele variază în funcţie de persoană, dar vă oferim tot sprijinul necesar pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile!

Care este secretul Turbo Dieta?

Unul dintre secretele Turbo Dieta® constă în aportul de proteine speciale şi de calitate. Cu ajutorul lor convingem organismul să descompună rezervele de grăsime păstrând în acelaşi timp masa musculară! Datorită nutrienţilor din băutura shake, organismul Dvs. nu va duce lipsă de nimic. Toate programele noastre de slăbire sunt simple, cu reguli ce pot fi respectate cu uşurinţă!


Garanţia satisfacţiei

Răspunsurile pe care utilizatorii Turbo Dieta® le dau la întrebările unui chestionar completat de toţi consumatorii la sfârşitul regimului arată fără urmă de îndoială că
"10 din 10 cumpărători ar recomanda Turbo Dieta® prietenilor şi cunoscuţilor"!
De 12 ani, Turbo Dieta® stă la dispoziţia celor care doresc să slăbească şi credem cu tărie că aveţi nevoie doar de mai multă atenţie, perseverenţă şi puţin ajutor de la Turbo Dieta® ca să reuşiţi să vă atingeţi ţelul!

Pachetul conţine următoarele produse şi servicii:

  • 10 buc. praf shake Turbo Dieta®, 10x525 g (150 porţii preparate cu lapte)
  • 3 buc Antioxidant Turbo Dieta® capsule (pentru 3 luni)
  • 1 buc Shaker Turbo Dieta®, 700 ml – CADOU (990 Ft)*
  • SE LIVREAZĂ GRATUIT (toate comenzile peste 30 000 Ft)
  • GRATUIT: consiliere personalizată în domeniul alimentaţiei, exerciţiilor şi al modului de viaţă pe toată durata regimului de 3 luni

*Dacă cumpăraţi produsele din magazin şi nu doriţi shaker-ul puteţi alege un alt produs cu valoare identică sau vă returnăm preţul lui.

Vă rugăm să ţineţi cont de următoarele la trimiterea comenzii:  în cele trei luni veţi avea în total 153 de mese cu praf shake, iar pachetul conţine 151 porţii. Dacă din cauza înălţimii veţi avea 4 mese pe zi, atunci veţi avea 204 de mese cu praf shake şi veţi avea nevoie de 13,6 cutii de praf shake pentru parcurgerea întregului program.

Dacă doriţi să comandaţi mai multe pachete, va trebui să alcătuiţi un pachet separat. În acest mod vă putem asigura că veţi primi praful shake cu gustul dorit.

La alegerea pachetului de start nu puteţi selecta prafurile shake cu preţ redus din cauza unei erori de program. De aceea dacă doriţi să includeţi praf skake cu preţ promoţional în pachetul de start  comandat va trebui să puneţi pe rând produsele în coş, unul câte unul.

Dacă păstraţi acest pachet, puteţi alege gusturile preferate din meniul de aici:


Pahcetul mai cuprinde
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)
  • 1 buc Turbo Dieta® Antioxidant, 60 buc (pe 2x2 săptămâni)

La acest pachet mai puteţi comanda
  • Turbo Dieta® Herbal Harmony, 150 de tablete 55.2 RON
Suma totală a produselor selectate: 993.9 RON